Om oss

Västerhuset äger och förvaltar fastigheter i Jönköping och Skövde. Västerhuset är en mycket stabil förvaltare med stark finansiell grund och långsiktigt ägande. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Västerhuset agerar för en långsiktig och hållbar utveckling – hållbara fastigheter, ansvarsfulla affärer och engagemang för världen vi lever i. Vi är med och skapar förutsättningar för näringslivet i regionen.

Vår vision

Med stolthet och engagemang förverkligar vi drömmar på ett hållbart sätt.

Kompetens

Med stolthet delar vi med oss av kunskap både till varandra samt till våra kunder. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle, därför delar vi viljan att utvecklas och lära oss av varandra.

Hjälpsamhet

För att kunna förverkliga drömmar måste vi göra det tillsammans. En hjälpande hand kan se olika ut för olika människor, men på Västerhuset lovar vi att vår dörr alltid står öppen, oavsett vilken utmaning ni står inför.

Långsiktighet

Vi tror på långsiktighet i allt vi gör. Oavsett om det handlar om att bygga, förvärva, äga eller förvalta. Vi bygger långsiktiga relationer idag och för framtiden.